sheltiedagar

Alla inlägg den 14 augusti 2012

Av sheltiedagar - 14 augusti 2012 19:55

Se upp go vänner för Blocket!! En liten varning till Er alla: kolla noga upp saker och ting. Saker är ju sällan vad de verkar på nätet!!

Vi hade spanat in en fin husbil som vi var intresserade av, men efter närmre undersökning visade det sig att bilen tillhörde en man som fått sin identitet stulen. Det fanns alltså ingen husbil! Eller rättare sagt, bilen fanns men inte på den plats som stod i annonsen, och inte med den "ägaren"!! Den var absolut inte till salu och inte för det priset!! Mannen hade fått pårigning av flera som ville köpa den och nu gjort en polisanmälan att han fått sin identitet stulen. Han kunde heller inte ta bort annonsen eftersom det inte var han som lagt in den. Läskigt!

Notera att telefonnummret i annonsen gick till bedragaren och det var först efter att vi kollat vem som ägde bilen vi fått fram den riktige mannen som ägde den!

 Blocket och sådana köpsajter är ett paradis för bedragare av olika slag. Ni har hört det förr och nu får Ni höra det igen. Kolla NOGA upp vem som säljer vad och VEM det tillhör!

Således ingen anmälan till Uppsala för Holly, men det gör inget. Det får bli nån annan långväga utställning när vi hittat en "ärlig" husbil istället!


Fin kväll i kväll. Riktigt ljummen och varm. Värme till Er oxå! =)

Ovido - Quiz & Flashcards